Vandaag 17 januari 2012, met onze dinerjaarkaart een hapje gegeten bij dit grand café aan het Spaarne.

Bij binnenkomst konden we zelf een tafel uitzoeken en vroegen we meteen de wijnkaart en kozen de Fishcage, een Chardonnay uit New South Wales (Australië) volgens de kaart een mooie wijn uit Tumbarumba met een eigenwijze smaak van witte perzik met hier en daar een vleugje citroen met licht Frans eiken.

Daarbij bestelden  we ook wat brood met aioli en rillette van eend en een fles bruisend water.  Het brood was lekker warm en de smeerseltjes smaakten prima.

We kozen allebei hetzelfde voorgerecht : Coquilles met frambozendressing op witlof en krokante bloedworst kaantjes. Smaakte goed!  (klein onhandigheidje vinden wij het eten uit zo'n schelp..)

Dan de hoofdgerechten.

Paul wilde graag de hele kreeft en hij kon kiezen uit de bereidingen Thermidore of Naturel, hij koos voor de naturel die geserveerd werd op kreeftenrisotto. De kreeft was al los in de schaal, met wat aangemaakte salade erbovenop.


Trudie koos voor de zeeduivel, die geserveerd werd met linzen en chorizo.

In plaats van een nagerecht gingen we meteen over tot de koffie.

Dit keer wilde Trudie de kiss of fire (met tia maria en cointreau) proberen en Paul nam een dubbele espresso met een sambuca. 

We hebben erg lekker gegeten, vriendelijke attente bediening, we komen hier zeker nog een keertje terug.

Maak een gratis website met Yola